Om os

VELSMAGENDE & FRISK

Hos Sandwich Catering yder vi en stor indsats for altid at levere velsmagende produkter.
Vi anvender udelukkende de mest friske råvarer og bedste ingredienser i vores køkken.

Størstedelen af disse producerer vi sågar selv.
På denne måde sikrer vi, at de til fulde lever op til vores høje kvalitetsmæssige standarder.
God smag kræver i vores optik   god tid at lave.

 

Catering, der er frisk og velsmagende

Hos Sandwich Catering yder vi en stor indsats for altid at levere velsmagende produkter. Vi anvender udelukkende de mest friske råvarer og bedste ingredienser i vores køkken. Størstedelen af disse producerer vi sågar selv. På denne måde sikrer vi, at de til fulde lever op til vores høje kvalitetsmæssige standarder. God smag kræver i vores optik god tid at lave.
Vores brød og sandwichboller bages i eget bageri og formes med omhu og kærlighed. Her anvendes groft durummel fra Italien, surdej, havsalt og olivenolie. Vores brug af surdej betyder, at kun et minimalt forbrug af gær er påkrævet. Dette giver en saftig og fyldig bolle, som danner et solidt fundament for en god sandwich.
Vores bageri fremstiller også dagligt friskbagte kager og amerikanske cookies.
Vores pestoer og dressinger laver vi selv helt fra bunden. Disse er veltilsmagte og giver god smag til en lang række af vores lækkerier.
Til større grupper tilbyder vi ligeledes flere forskellige menuer, der naturligvis kreeres med samme kvalitetsbevidste omhu som resten af vores udvalg.

Catering med et flot udvalg af velsmagende produkter

I forbindelse med vores tilbud finder du et flot udvalg af forskellige velsmagende produkter. Alle disse kreeres i eget køkken, hvor dygtige fagfolk gør en dyd ud af at skabe velsmag med råvarer af høj kvalitet.
Vores produktudvalg omfatter:

  • Sandwich
  • Salater
  • Kager og cookies
  • Menuer
  • Drikkevarer

Vi glæder os til at servicere dig og dine kolleger, venner, familie eller andre med velsmag i særklasse. Vi er garanter for god kvalitet, hvad angår catering.

Se vores flotte udvalg og bestil online, per telefon eller e-mail. Vi er også leveringsdygtige i specielle ønsker, såfremt disse bestilles med nogle dages varsel

Du kan både foretage din bestilling online eller kontakte os per telefon eller e-mail. Vi er lydhøre over for specielle ønsker og kan ligeledes være behjælpelige med inspiration og menuforslag.